Prijslijst taarten

Op deze pagina vindt u de prijzen voor het bestellen van gebak, taarten en brownies. Deze prijzen zijn standaard prijzen maar geen enkele bestelling is standaard. De prijzen worden daarom altijd met u persoonlijk doorgenomen en afgestemd op uw wensen.

Verjaardagstaart: keuze biscuit, cake, redvelvet of chocoladecake. Afgesmeerd en gedecoreerd met botercreme. Alle taarten hebben verse vulling die afgestemd is op de smaak en wensen van de klanten.

deze red velvet is lactose vrij en glutenvrij maar wel gewoon super lekker!

Prijzen van de taarten:

een klein taartje van 15 cm doorsnee ongeveer 10/12 personen maar omdat deze soms best hoog wordt kun je er wel 14 stukjes uithalen. let op het is erg machtig dus snijd smalle plakken!

prijs: va €50 prijs altijd in overleg.

15cm. doorsnee en minimaal 15 cm hoog. (10-12 p.) Deze taart is te bestellen vanaf €50,- De prijs is incl. botercreme en decoratie. Wil je de lekkerste vulling en toppings tussen de lagen? dan krijg je via whatsapp een keuze lijst.

incl. (snoep/choco) decoratie en botercreme. Deze prijs is incl. een foto print of afbeelding.

18cm, doorsnee en minimaal 12 cm hoog (14-16 p)
Deze taart is te bestellen vanaf €60,- De prijs is incl. botercreme. voor de lekkerste vulling en topping tussen de lagen vragen we een meerprijs. de prijs is incl. (snoep/choco) decoratie en botercreme. Deze prijs is incl. een foto print of afbeelding.

22cm doorsnee (18-22 p) (een lage ronde taart)
Deze taart is te bestellen vanaf €60,- De prijs is incl. lekkerste vulling naar keuze, (snoep/choco) decoratie en botercreme. Deze prijs is excl. een foto print of afbeelding. Prijs voor een print v.a. €6,-

Fototaart: een rechthoekige taart met a4 foto voor ongeveer 25/30 personen. 35×25 cm. smaak naturel sponge cake, redvelvet of chococake. evt andere cake. vulling naar keuze en decoratie om de foto heen met chantilly of botercreme. en gedecoreerd met chocolade, snoep en/of bloemen. Prijs vanaf € 45,-

Cijfertaart: een getal, cijfer, leeftijd taart in de vorm van het cijfer of twee cijfers. De taart is ongeveer voor 18/20 personen afhankelijk van de plakken, de taart word gevuld met een vulling naar keuze en gedecoreerd met botercreme naturel of een smaak. daarna gedecoreerd met chocolade, snoep en/of bloemen Prijs vanaf €40,- per cijfer voor verse fruit en mascarpone vragen we een meerprijs.

De taart krijg je mee in een kartonnen hoge taartdoos deze zit bij de prijs inbegrepen.

Bestel op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Favoriete vulling: mascarpone witte chocolade – oreo botercreme – nutela botercreme – marshmallow – citroenkwark – verse aardbei – aardbei kwark – Chantilly met aardbei – Chantilly met witte chocolade – citroenbotercreme. Combineren is altijd mogelijk!

Nu ook Cakesmash taart in de vorm van een cupcake! dit is een taart zonder vuling. De reuze cupcake heeft de grote van een taart en wordt vaak gebruikt bij een fotoshoot wanneer kinderen 1 jaar oud worden. de taart is gedecoreerd met botercreme in thema kleur. en evt gedecoreerd met fondant sterren of hartjes. prijs in overleg.


Brownies en blondies:

Bo-brownies: De toppers van BO! Dit zijn speciale brownies met een boterkoekbodem. Met boterkoek naar het recept van mijn oma. Daarbovenop zit een laag choco-creme koekjes en daarbovenop de brownie Deze zijn los verkrijgbaar voor € 2,25 per stuk zonder decoratie. wel met gezouten caramel.

Bo’s met caramel, decoratie en sprinkels : € €2,75- per stuk Bo’s met decoratie / creme en logo van uw bedrijf €3,25 per stuk excl. btw evt ook in kleiner formaat als hapklare petit-bo


Doosje met 4 stuks zonder decoratie €8,95

Doosje klein: 6 stuks: € 12,95 (zonder creme of decoratie)

Doosje groot: 8/10 stuks: €16,95 (zonder creme of decoratie)

Doosje met 8 stuks met decoratie (botercreme en sprinkles) € 19,95

Doosje met 8 stuks met decoratie en foto of logo € op aanvraag

Heerlijk met een prikker gevuld met Whiskey, baileys of likor 43. €0,60 p.st.

nu ook op de post! BO-X Maak iemand blij op afstand! BO-X dit zijn brownies 8 stuks zonder caramel of decoratie, ze gaan in een brievenbusdoosje en worden door ons verzonden. evt. met persoonlijke boodschap. €16,95

Blondies: maken wij met witte chocolade van Callebaut. De topper is een blondie met Munt, Cranberry en Walnoot, de verschillende texturen en smaken geven een heerlijke beleving in je mond. Deze verkopen wij in een doosje met 4 of 8 stuks.

klein 4 stuks: € 8,95

Doosje Klein 6 stuks €12,95 (zonder creme of decoratie)

Groot 8/10 stuks: € 16,95 (zonder creme of decoratie)

Doosje met 8 stuks met witte chocolade ganache €14,95

Doosje met 8 stuks met witte chocolade ganache en logo of foto decoratie € op aanvraag

Heerlijk met een prikker gevuld met Whiskey, baileys of likor 43. €0,60 p.st. Deze prikker druk je leeg in je mond en al kauwend vermeng je de smaak met de blondies. Een heerlijke ervaring!

Gemengd met de helft Bo-brownies en de helft blondies: klein 6 st. 12,95 / groot 8 st. 16,95 per doosje. Zonder decoratie. Doosje 8 stuks incl ganache en botercreme en sprinkles. € 18,95 (kan niet per post)


Verder maken wij ook graag:

Bo-tarts – Tartelettes gevuld met caramel, pinda en botercreme

tartelettes gevuld naar wens en smaak, bijvoorbeeld mascarpone room en witte chocolade botercreme, chocolade ganache met of zonder drank of fruit.. enz enz

love bites – mini tartelettes

Blondies met stroopwafel en witte chocolade ganache

brownies met kokos

Red velvet mini taartjes met mascarpone (cupcake of in een glaasje)

Rocky Bo – Boterkoek met caramel en rocky road van

malteser,snicker,zoutepinda

Red velvet Cheesecake

Citroencheesecake

Rozekoeken cheesecake

Tony salted caramel cheesecake

eigenlijk alle cheesecake (:

en alles op verzoek

Sweetbox De’luxe: redvelvet cheescake, blondies, bo-rownies, Tartelettes met caramel, ea gedecoreerd met botercreme of mascarponecreme in een doos €2,75 per stuk. vanaf 20 stuks twee soorten
vanaf 30 stuks drie soorten
vanaf 40 stuks vier soorten

Het is ook mogelijk een A4 print te bestellen, Deze kun je zelf op een taart gebruiken. Het wordt geprint op Frosty – brilliance sheet en is 100% eetbaar. Glutenvrij en Halal. € 6,95 Mail mij de foto, logo, tekst, kindertekening en ik print deze voor je uit.

Op aanvraag bak ik ook glutenvrij, verjaardagstaart of Brownies zijn beide al meerdere keren goed gekeurd door andere glutenvrij smullers! Ook nootvrij, suikervrij of andere allergien of intoleranties zijn voor ons niet onmogelijk. wij bakken voor iedereen op verzoek de lekkerste brownies en taartjes! prijs op aanvraag.